2015 Kışlık Jean Alışverişi

Herkese merhabalar 🙂
Son yıllardaki hayat değişmim ile hızla kilo verdiğim ve hâlâ da vermeye devam ettiğim için artık pantolon alma zamanım geldiğini düşündüm. Vizelerden stres atmak içinse alışverişi tercih ettim ve ihtiyacım olanları almaya çalıştım. Umarım beğenir, fikir edinirsiniz.
CAM00890
Kışın benim için önemli olan jeanın sıcak tutması… Nasıl olur demeyin kumaştan kumaşa o kadar fark ediyor ki… Aldığım bu jeanlar yazın feci şekilde yakarken kışın sıcacık tutuyor. Pantolonların içinden çorap giymekten nefret edip çorap giyemeyen, daralan biri olarak bu pantolonlar hayatımı kurtarıyor.

CAM00940
Siyah dar paça klasik bir model… Uzun, soğuk günlerde kurtarıcı… Aslında benim istediğim bir siyah pantolon vardı fakat denediğimde hiç hoşuma gitmedi. Yırtık dar paça siyah bir jean istiyordum fakat denediğimde yırtıkları hiç ama hiç hoşuma gitmedi ve yakışmadığını düşündüm. O yüzden tercihim sade bir siyah jeanden yana oldu.
CAM00884
Bu jean’ı annemin tavsiyesi üzerine denedim ilk gördüğümde yakışacağını pek düşünmemiştim. Fakat denediğimde bayıldımm. Dar paça biraz marjinal bir jean… Sade kazaklarla, oduncu gömleklerimle kombinlemeyi düşünüyorum.
CAM00888
CAM00886
Genel olarak hep koyu renk jeanlerim olduğunu farkettiğimde açık renk almam gerektiğini düşündüm. Siyahta bulamadığim diz kapağından yırtık kotu açık mavide ve en sevdiğim şekilde buldum. Yırtık kot giymeyi pek sevmem fakat kendi zevkime göre bulduğumda da üzerimden çıkarasım gelmez bu jean’da aynen o şekilde oldu. Kısacası çok sevdim. 😀
Kışlık jean deyince aklıma tek bir yer geliyor ve her zaman oradan alışveriş yapıyorum. Ankara’da olanlar bilirler Kızılay metro altında Ankararay’a giderken Kot Dünyası’ndan aldım. Aldığım kotların fiyatları 40 tl. Kumaşları oldukça kaliteli, yapıları oldukça rahat ve en önemlisi kışın hem kot giyip hem üşümüyorsunuz.
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim, yeni yazılarda görüşmek üzere… 🙂

Bunları da beğenebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir