Rebul Nature Kolonya

Rebul Nature İçeriği

Merhaba dostlarııım, bloğuma hoş geldiniiz 🙂

Bugün sizlere evimizden eksik etmediğimiz bir üründen bahsedeceğim: Rebul Nature Kolonya … Özellikle eşimin favorisi olduğu için sürekli alıyoruz ve döküldüğü alanda misler gibi turunçgil kokuyor. Bugüne kadar kullandığımız en kaliteli, rahatsız etmeyen, ciltte reaksiyon yaratmayan bir kolonyadır Rebul Nature … Siz de kaliteli ve güzel kokan kolonya arıyorsanız fikir vermesi için bloğumda yer vermek istedim. Benim favori kolonyam ise Rebul Ice ferah, deniz kokusunu andıran bir kolonyadır kendisi… Hatta bloğumda  Rebul Ice Kolonya   yazımdan ulaşabilirsiniz.

Rebul Nature İçeriği
Rebul Nature İçeriği

İçindekiler

Rebul Nature İçeriği

Rebul Nature içeriğini şu şekilde anlatıyor:

Hikayemiz, doğanın canlı yeşil notalarıyla etkiletici bir ferahlık veren İtalyan bergamotunun, Rebul kolonyasıyla buluşması ile başlar.

Bu uyumlu buluşmanın sonucunda nesiller boyu beğeni ile kullanılan ve bir klasik haline gelen Rebul Nature Kolonyası ortaya çıkar. İtalyan bergamotu ve portakal çiçeği notaları vücuda canlılık verirken, yeşil fesleğen ve galbanum ile tazelik sunar. Doğayı içine hapseden gül ve akdeniz sardunyası, Rebul Nature kolonyasında bir araya gelerek, sizlere benzersiz bir serinlik ve ferahlık sunar.

Bu enfes birleşimin yanında Rebul Nature sizlere, sofistike guaiac ağacı özlerinin yumuşaklığını ve sedir ağacıyla harmanlanmış misk kokularını keşfetme deneyimini de yaşatır.
Böylece Rebul Nature, nesilden nesile geçen vazgeçilmez bir tutkuya dönüşürken, aynı zamanda hiç bitmeyen ve dilden dile dolaşan bir hikayenin de kahramanı olur.

Rebul Nature Yorum
Rebul Nature Yorum

Rebul Nature Yorum

  • Rebul Nature kolonyası içeriğinde turunçgil, fesleğen ve doğadan fresh olan ne kadar bitki varsa içeriğinde bulunduğu için yoğun bir kokuya sahip…
  • Turunçgil, fesleğen kokusunu seviyorsanız bayılarak kullanırsınız.
  • Yoğun ancak rahatsız etmeyen, fresh bir koku…
  • Ortamda kullanıldığında kokusu yayılıyor.
  • Rahatlatıcı etkisi var ve ciltte herhangi bir alerjik reaksiyon meydana getirmiyor.
  • Kızarma, kaşıntı gibi alerjilere neden olmadı.
Kolonya Çeşitleri ve Markaları
Kolonya Çeşitleri ve Markaları

270 ml olan Rebul Nature kolonya uzun süre yetiyor. Ben genellikle sevdiğimiz ürünleri yedekli alıyorum bittiğinde mağdur olmamak için eheh 😀 Eğer kaliteli, kokusu güzel ve alerji yapmayan bir kolonya arıyorsanız mutlaka denemenizi öneririm.

Kolonya Önerileri
Kolonya Önerileri
Kolonya Markaları
Kolonya Markaları

Bir sonraki yazımda görüşürüüüüz, sizi seviyoruuum 🙂 Instagram Meryemlecom hesabımdan takip edebilirsiniz 🙂 <3

Bunları da beğenebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir