Nike Spor Ayakkabıyla Keyifli Bir Deneyim

Nike; spor ayakkabı kategorisinin lider markalarından biridir. Her yaşa ve cinsiyete uygun ayakkabı modelleriyle her türlü spor aktivitesini keyifli hale getirir. Sadece fonksiyonel olarak değil kırmızı Nike spor ayakkabı gibi farklı renk ve malzeme dokusuyla da sezonun modasını yakalamayı başarır. Nike spor ayakkabı çeşitleri; koşu, futbol, basketbol, golf ve fitness&pilates gibi popular sporların vazgeçilmez ürünleri arasında ilk sıralarda yer alır. Model olarak hem kadın hem de erkek ayak anatomisine özel tasarlanmıştır. Ayağı sararak hareket esnasında gerekli konforu garantiler. Ayrıca taban özellikleri itibariyle ayağa zeminden gelen baskıyı minimize eder. Hem taban hem de sayanın dayanıklı malzemelerden yapılmış olması ise uzun süreli kullanımı garantiler.

İçindekiler

Renkli Tasarımlarıyla Nike Spor Ayakkabı Kadın Modelleri

Spor ayakkabılar son zamanlarda özellikle kadınların hayatını çok fazla girmiştir. Sadece spor yaparken değil günlük hayatta hatta şık kombinlerde de Nike spor ayakkabının farklı modellerine rastlamak mümkündür. Nike spor bayan ayakkabı kategorisi şık ve güncel tasarımlarıyla öne çıkar. Hayatın hızına uyum sağlamayı başaran marka günlük kullanım için ürettiği Nike Go FlyEase modelinde pratik kullanımı gözetmiştir. Ayakkabıda taban ve topuk bölümü açıldığından herhangi bir zahmete girmeden ayakkabıyı giyebilme imkanı sunar. Bunun yanı sıra Nike spor ayakkabı siyah, beyaz, pembe gibi farklı renklerin kullanıldığı yürüyüş ayakkabıları da nefes alabilen file saya, tam oturan yapısı ve kauçuk tabanıyla yürüyüş sırasında konforlu bir deneyim sunar. Kadın kategorisi pastel renklerin dışında canlı renkleriyle de kullanıcılarının beğenisini kazanır. Beyaz zemin üzerinde turuncu, mavi ve kahverengi detaylar oldukça şık durur. Bununla birlikte kırmızının farklı tonlarını bir araya getiren Nike spor ayakkabı modeli tamamen deri sayadan üretilmiştir. Bot şeklinde tasarlanan modelde logolar kabartma şeklindedir. Köpük orta taban, kauçuk alt taban ve kapalı air topuk sunduğu yastıklamayla konforu garantiler.

Şık Görseller Sunan Nike Spor Ayakkabı Erkek Modelleri

Spor ayakkabı kategorisinde öne çıkan özellik konfor ve pratik kullanım olsa da teknolojinin gelişmesiyle birlikte Nike spor ayakkabı siyah erkek kategorisi şık tasarımlarıyla da öne çıkar. Deri sayaya sahip ve soğuk renklerin hakim olduğu Nike Air Max 90 1990 yıllarını çağrıştırır. Bununla birlikte düşük bilekli formu ve bilek kısmındaki dolgu yapısıyla rahat olduğu kadar şık bir tarz sunar. Dikişli yüzey ve kabartma baskılar da ürünün şıklığını tamamlar. Nike, rahat spor ayakkabıların yanında geri dönüşümlü ürünleriyle de sürdürülebilir bir sisteme verdiği önemi göstermiştir. Nike Air Max Down modelinde ayakkabının ağırlığının %20’si oranında geri dönüştürülmüş malzeme kullanılmıştır. Kırmızı, mavi ve beyazın hakim olduğu modelde sentetik ve süet malzemelerin uyumu dikkat çeker. Diğer yandan golf ayakkabısı olarak kullanılan zebra desenli modelde ise tüylü dana derisi kullanılmıştır. Şık görselinin yanında tam boy air tabanı ve köpük orta taban konforu garantiler. Nike spor ayakkabıları erkek modelleri de koşu ayakkabılarından basketbol, futbol, atletizm, golf ve kaykay ayakkabılarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Yaratıcı Tasarımlarıyla Dikkat Çeken Nike Spor Ayakkabı Fiyatları

Nike spor ayakkabı fiyatları modelden modele değişir. Kullanıcılar ayakkabı seçerken öncelikli olarak hangi amaç için alacaklarına karar verirler. Daha sonra ise ayakkabının modeli ve rengine karar vermek gelir. Koşu ya da yürüyüş için olanlarda ayağın konforu ön plana çıkar. Futbol ayakkabılarında ayakkabının zemine tutunması önemlidir. Basketbol ayakkabısından beklenen ise hafif olması ve hızlı tepki vermesidir. Fiyatlar beklentilere göre şekillenirken geniş aralıklı fiyat skalası kullanıcılara kolaylık sağlar. Bunun yanı sıra kategori farklı renklerin yanında klasik renklerden olan Nike spor ayakkabı beyaz ve siyah ayakkabılarla da beğeni kazanır. Kullanıcılar her spor türüne özel tasarlanan Nike spor ayakkabı modellerinden kendi ihtiyaç ve bütçelerine uygun modeli Sportive’in geniş ürün gamı içinden kolaylıkla bulabilirler. Siz de beğendiğiniz Nike spor ayakkabı modellerini Sportive’de bulabilir, beğendiğiniz ürünün siparişini güvenle oluşturabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir