Dirty Works Miracle Cream 8-1 Yorumlarım

Herkese merhaba, umarım gününüz güzel geçiyordur 🙂

Bugün sizler için Dirty Works markasına ait mucize vaat eden kremi ile ilgili yorumlarımı paylaşacağım. Öncesinde Dirty Works markasının hem ambalajlarını hem ürünlerini çok sevdiğimi belirtmeliyim. Şık ambalajları ve ürünleri paketlemeleri konusunda bence çok başarılı bir marka, Dirty Works markasının diğer ürünleri için bakım kategorisine tıklayarak ya da arama bölümüne aradığınız ürünü yazarak ulaşmanız mümkün 🙂 Hemen yorumlarıma geçeyim. 🙂

DSC_0447

 

İlk olarak kremin vaat ettiklerine bir göz atalım, oldukça iddialı çünkü çok işlevli mucizevi olduğunu söylüyor. Peki bu 8’i  1arada özellik nedir?

  • Cildin sıklığını artırmaya,
  • Aydınlatmaya,
  • Cilt tonunu düzeltmeye,
  • İnce çizgileri doldurmaya,
  • Kırışıklıkların azalmasına,
  • Nemlendirmeye,
  • Kolajen üretimini uyarmaya,
  • Cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur.

DSC_0422

Krem yorumlarımdan önce cilt tipimi belirteyim. Kuru ve hassas bir cildim var özellikle kışın aşırı kuruluk ve pullanma yaşıyorum. Yazın yapış yapış olmayan nemlendiricilere ve sivilce yapmayan ürünlere yönelmeye çalışıyorum. Özellikle bu yaz cildimde kontrol altına alamadığım ufak sivilcelerim çıldırttı. Neyse ki bu aralar bir problem yaşamıyorum.

DSC_0429

Ben Dirty Works markasının  denemelerim sonucu kuru ciltlere iyi geleceğini düşünüyorum.  Dirty Works miracle cream’de beni yanıltmadı ve yaz aylarında özellikle kokusu ile beni benden aldı. Özellikle tatilden önce kullandığım için hafif böyle kumsal kokusunu çağrıştırdığı ve rahatlamamı sağladığı için ilaç gibi geldi diyebilirim 😀 (Deniz aşkım bitmez efendim 😀 )

DSC_0441

Kokusunu cildinize sürdüğünüzde belli bir saat kalıyor fakat bu kalıcılık rahatsız edecek şekilde kesinlikle değil.

DSC_0434

Özellikle krem sürdükten sonra yapış yapış hissi sevmeyenler kesinlikle denemeli.  Kremi sürdüğümde cildimde hemen emildi ve  ışıltılı sağlıklı bir görünüm elde ettim. Kırışıklıklara ve ince çizgileri doldurma konusunda etkili olduğunu düşünmüyorum ama nemlendirme ve aydınlatma konusunda başarılı buldum.

DSC_0430

50 ml’lık bir kutuda geliyor. Yaklaşık 1-1.5 ayda düzenli kullanarak bitirdim. Zaten kremin yapısı ince, sıvı bir kıvamda ve az miktarda tüm yüzünüze, dekolte bölgenize uygulamanız yeterli oluyor.

DSC_0448

Rengi kırık beyaz bir tonda ve kokusu muh-te-şemmm 🙂 Gratislerde 23 ya da 25 Tl civarı bir fiyata bulabilirsiniz.  Özellikle kuru ciltlilere iyi geleceğini düşünüyorum.

Yeni yazılarda görüşmek üzereee, hoşçakaalıınn 🙂

Bunları da beğenebilirsiniz

4 yorum

  1. Kuzucum ellerine sağlık, benimde çok sevdiğim bir krem ben eksi ambalajda olanını kullanmıştım bu hali daha çok hoşuma gitti oldukça fresh 🙂 kokusu ve aydınlatma özelliği gerçekten hoş. Bıraktığı pürüzsüzlük hissini çok begenmiştim bu yazınla tekrar aklıma soktun 🙂 <3

    1. Kuzummmm, aynen cildi çok güzel nemlendirirken mis gibi kokuyor 🙂 Ayrııca aydınlatması yaz aylarında bir artı bence 🙂 Tekrar tekrar kullanılmalı 🙂 Güzel yorumun için çok çok teşekkür ederim güzel kalplim 🙂 🙂 <3

  2. Dirty Works’ün ambalajlarını kim sevmez ki <3
    Bu ve birkaç ürününü daha set olarak alacağım <3
    Ne zamandır aklımda zaten 🙂
    Daha önce el kremini kullanmıştım kokusu hariç çok güzeldi 🙂

    1. Miracle kremi müthüş kokuyor kendini yaz aylarında hissediyorsun kuzumm :)) İnşallah seversin bitanem <3 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir