Farmasi True Color Red Extreme 10 Numaralı Ruj

Merhaba, bloğuma hoş geldiniz 🙂

Sonbahar gelmişken koyu renk rujlar ön plana çıktı. Benim için bahar ayları demek kırmızı ruj, sade gözler demek… Özellikle kırmızının enerjisine inananlardan biri olarak neredeyse her sene birkaç kırmızı ruj alırım. Bu sene de Sakine Hanım benim için seçtiği Farmasi true color red extreme 10 numaralı ruju gönderdi. Denediğimde rengine bayıldım ve enerjik hissettiğim günler bol bol sürdüm diyebilirim. 😀

Mat rujlardan sıkılan, gloss gibi olmayan rujları sevenlerin çok beğeneceğini düşündüğüm farmasi true color red extreme serisini… Bu seride 14 farklı renk mevcut hem yaz hem kış kullanılabilecek tonlardan oluşuyor. Farmasi True color red extreme 10 numaralı ruj yorumlarım:

  • Farmasi true color serisinin yapısı oldukça yumuşak ve ruju kolaylıkla sürebiliyorsunuz.
  • Bendeki renk kırmızı olduğundan daha dikkatli sürdüm fakat beni çok çok uğraştırmadı. O yüzden çok sevdim özellikle hızlı hazırlandığım dönemlerde hemen kırmızı ruj süremem diye farklı renklere yöneliyordum. Böyle durumlarda elim bu ruja gidiyor ve gönül rahatlığı ile sürebiliyorum.
  • Dudaklarımı hafiften nemlendirdiğini hissettim. Mat bitişli bir seri değil zaten…
  • Pigmenti gayet güzel ve dudağıma uyguladığımda renk dalgalanması olmuyor. Dudak kalemi ile uyguladığımda daha da güzel sonuç verdiğini de belirtmeliyim.
  • Kalıcılığı bir şey yediğimde ya da içtiğimde gidiyor. Onun haricinde renk dudağımdan uçmuyor.
  • Çok güzel kokusu var, dudaklarıma uyguladığımda kokusunu hissetmiyorum.

Farmasi true color red extreme rujun ambalajı siyah, gümüş detayı olan sade bir tasarıma sahip… Oldukça da sağlam (birkaç kez düşürdüm 😀 )

Bendeki duruşu üst fotoğraftaki gibi…Red extreme  çok sevdiğim ve sürekli kullandığım rujlardan… Eğer mavi alt tonlu güzel bir kırmızı ruj arayışındaysanız Farmasi true color red extreme’yi gönül rahatlığı ile önerebilirim. Farmasi  true color rujların fiyatı 27 TL ama sık sık indirime giriyor. Siz de farmasi ürünlerini almak ya da Farmasi’ye üye olmak isterseniz Farmasienniyi ile iletişime geçebilirsiniz.

     Sizler Farmasi true color serisini denediniz mi? Sevdiğiniz kırmızı rujlar neler? Benimle yorum olarak paylaşın lütfen! Bloğumu beğendiyseniz abone olabilir, instagram, facebook, Google plus ve pinterest’ten takip ederek yeni yazılarımdan haberdar olabilirsiniz. Kendinize çok iyi bakın, hoşçakalııın 🙂

Bunları da beğenebilirsiniz

8 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir