Restorex Sağlıklı Uzama Etkili Sarmaşık Özlü Şampuan

Merhaba, bloğuma hoş geldiniz 🙂

Saçlarım ince telli, yıpranmış ve seyrek olduğundan dolayı yaklaşık 6 aydır kullandığım ürünlere dikkat ediyorum. Amacım saçlarımı eski sağlığına kavuşturmak ve güçlendirmek; ben de ihtiyaçlarıma uygun  gördüğüm Restorex sağlıklı uzama etkili ekstra direnç saç dökülmesine karşı şampuanını denemek istedim. Restorex markasını uzun süredir merak etmeme rağmen bir indirimde Restorex saç kremi ile birlikte kampanyadan oldukça uygun bir fiyata aldım. Restorex markasının birçok şampuan çeşidi de mevcut özellikle hızlı uzama etkili olan serisi hakkında çok olumlu yorumlar okuduğumu da belirtmeliyim.

Restorex sağlıklı uzama etkili sarmaşık özlü şampuan vaatleri:

  • Phytosterol içeren bitkisel formül sayesinde saçın ve saç derisinin sağlıklı olmasına yardımcı olur. Bu madde sayesinde saçların sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlar.
  • Formülündeki bitkisel vitamin ve mineraller sayesinde saç tellerini besler, uzayan saçları korur ve güçlendirir.
  • Sarmaşık ekstresinden gelen beta-sitosterol ve quercetin ile saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur.
  • Amino asit ve mineraller sayesinde saç tellerini canlandırır ve güçlendirir.
  • Daha etkili sonuç için restorex saç dökülmesine karşı bakım kremi ile kullanılması önerilir.

Restorex sağlıklı uzama etkili sarmaşık özlü şampuan yorumlarım:

  • Şampuanı kullandığım dönemde saçlarıma özel bakımlar uyguluyordum ve bazen saçlarım yağlı iken onu çıkarmak için restorex şampuanı kullandım. Saçlarımı güzel bir şekilde temizledi.
  • Köpürmesi gayet iyi fakat bu içeriğinin çok da temiz olmadığını gösterdi. –İçerisinde SLS mevcut-
  • Saç dökülmesini önleme konusunda gerçekten etkili, dökülmeyi azaltıyor fakat aşırı derecede dökülme probleminiz varsa Hc Care Doping Dökülme Karşıtı Saç Bakım Serumu kullanmanızı öneririm. (Yorumlarımı okumak için koyu yazıya tık tık!)
  • Saçlarımda ekstra bir bakım gözlemlemedim açıkçası… Sadece saçlarımı yıkamak için kullandığım bir şampuan oldu.
  • Maske yaptığımda 2-3 kere kullansam da normal saçlarımı yıkadığım dönemde tek kullanım bile yeterli geldi.
  • İçerisinde sarmaşık özü bulunduğundan saçları hızlı uzatma vaadi var ve diğer şampuanlara oranla saçlarım daha çabuk uzadığını söyleyebilirim.

Klasik şampuan ambalajına sahip ve kolaylıkla uygulayabiliyorsunuz. Açık yeşil bir renkte ve kokusunu beğendim. Rahatsız etmedi, saçlarımda kokusu kalmadı.

İçeriğine üst fotoğraftan bakabilirsiniz. Paraben içermese de SLS ve birçok alkol barındırdığını görebilirsiniz. 600 ml yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Restorex sağlıklı uzama etkili şampuan fiyatı 7-10 TL arasında… Birçok kozmetik mağazasında, Gratis’te bulabilirsiniz.

Sizler Restorex markasını denediniz mi? Sevdiğiniz şampuanlar neler benimle yorum olarak paylaşın lütfen! Bloğumu beğendiyseniz abone olabilir; instagram, facebook, Google plus, pinterest üzerinden takip ederek yeni yazılarımdan haberdar olabilirsiniz. Hoşçakalıın 🙂

Bunları da beğenebilirsiniz

16 yorum

  1. Benim şampuanlara olan inancım bayağı sarsıldı blogda şampuanda yazmak istemiyorum artık bir çoğu saçı temizlemekten başka bir işe yaramıyor gibi geliyor

    1. İşte en sevdiğim yorumlardan <3 Katılıyorum ablacığım ben de bu yüzden şampuan yazılarına ara vermeyi düşünüyorum.

  2. çok duyduğum ama henüz denemediğim bir şampuan. Şampuandan ayrı olarak maske, serum vb. kullanmak daha yararlı diye düşünüyorum bende 🙂

    1. Saç bakımı için ekstra ürünler kullanmak şart bence de ablacığım ama doğru ürünler seçmek önemli 🙂

    1. Saçlarınızın aylık uzama miktarından daha fazla uzuyorsa kullandığınız ürünler etkilidir. 🙂

  3. Ben uzun zamandır kullanıyorum fakat en son aldığım paketin üzerinde hızlı uzama etkili yazan yazının sağlıklı uzama etkili olarak degiştiğini gördüm.ayrıca eski kullandığım paketle kıyasladığımda içeriğininde değiştiğini farkettim.belki bu ayrıntı farkedilmemiştir.bilgilendirmek istedim.

    1. Evet ben bir sene önce kullandım çok uzatıyodu saçlarımı hızlı uzama etkiliydi şimdi toplu olarak almıştım dediğin gibi adını değiştirmişler içeriğide farklı diye düşünüyorum hiç uzatmıyo

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir