2022 Dekorasyonu Trendleri ve Yaratıcı Dekorasyon Fikirleri

Dekorasyon yenilikleriyle evine şıklık kazandırmak isteyenler için, birçok odaya uygun dekoratif ürünler mevcuttur. Konforu yükselten dekoratif ürünler mutfak, yatak odası, çocuk odası, oturma odası, banyo ve lavabo için değerlendirilebilir. Eskiyen eşyaların yenilenmesi, evinize modern bir hava katar. Yeni dekorasyon trendleri 2022 sezonunda tercih edilmesi mümkün tarzlar ortaya çıkarabilir. 3D duvar kağıtları, desenli kırlent modelleri, lambader çeşitleri ve dekoratif biblolar dekorasyon zevklerinize uyum sağlayabilir. Rahatlığın keyfine varmak, görselliğiyle dikkat çeken eşyalar sayesinde çok kolay! Nostaljik, modern, sade, farklı seçenekler değerlendirilebilir. Oda lambaları, işlevselliğiyle evin her odasına uyum sağlar. Komodin üzerinde veya duvara monteli şekilde kullanılabilmeleri, lambaların ideal aksesuarlar olduğunu gösterir. Tarz açısından oturma gruplarının ve masaların da belirleyici olduğu görülür. Dekoratif ürünler ev içinde konforun sağlanmasını kolaylaştırır.

İçindekiler

Oda Lambası Modelleri Evinize Estetik ve Kullanışlı Bir Dekorasyon Kazandırır

Yeni ev dekorasyonu fikirleri, enerji tasarrufu sağlarken eve şıklık kazandırılabilmesi için aydınlatma detayına odaklanır. 2022 itibarıyla evinizde aydınlatmaları öne çıkarmak istiyorsanız aplik çeşitleri size uygun seçenekler sunar. Aplik modelleri ışık verdikleri yön açısından üçe ayrılır.

• Yukarı Aydınlatmalar

Yukarı aydınlatmalı aplik modelleri, ışık kaynağı yukarıya ışık verir. Dairesel yüzeyi üste bakan koni şekilli ve yarım ay şekilli lambalar yukarı aydınlatma kategorisinde öne çıkar. Yukarı aydınlatmalar meşale aplik olarak da bilinir. Az elektrik gücüyle oda genelinin aydınlatılması, tavana vuran ışığın yansıması ile sağlanır. Klasik aşağı aydınlatma modellerinde, ışığın alt tarafa düşmesini sağlayan bir gövde bulunur.

• Alt Aydınlatmalar

Alt aydınlatmalı aplikler odayı loş düzeyde ışıklandırır. Uyurken odanın karanlık olmasını istemeyenler 2022 yılında yapacakları dekoratif yeniliklerde aşağı aydınlatmaları öne çıkarabilir. Abajur şapkası, aydınlatmaların klasik görünüm kazanmasını sağlar. İnce kollar üzerinde bulunan mum aydınlatma modelleri, klasik tarza önem verenler için ideal olabilir. Spot oda lambaları, ışık kaynağının silindir gövde içinde bulunduğu ürünlerdir. Masa lambasını andıran dikkat çekici tasarımıyla odanızın atmosferini modernleştirebilir.

• Çok Yönlü / Gömme Aydınlatmalar

2022’de yaygınlaşması beklenen ürünler arasında gömme aydınlatmalar dikkat çeker. Alt ve üst ucu açık bir dörtgenin duvara monte edilmesiyle çok yönlü ışıklandırma sağlanır. Yukarıya ve aşağıya aynı düzeyde ışık verebilen gömme aydınlatma modelleri, tavan lambasına hakim bir ışıklandırma performansı sağlar. Salonunda, oturma odasında veya yatak odasında tablo bulunduranlar, tablo ışığı kullanarak görsel detayları öne çıkarır. Dekorasyon rafları yanında duvara monteli lambalar dikkat çekici olabilir.

2022 Trendlerine Uygun Koltuk Modelleri Dekorasyon Beklentilerinize Cevap Verir

Ev dekorasyonu konusunda çeşitlilik sağlamak isteyenler evin farklı odalarında, birbirine uyumlu koltuklar kullanabilir. Uzun kanepeler, tek kişilik koltuklar ve köşe takımları birçok renk seçeneği sunar. Çoklu koltuklar iki, üç veya dört kişiliktir. Köşe takımı modelleri, odanın doluluğunu artırarak dekorasyon şıklığı sağlar. Yayı esnekliğini yitirmiş, minderleri yıpranmış ve rengi solmuş oturma takımlarınızı en şık koltuklarla yenileyebilirsiniz. Trend dekorasyon fikirleri, işlevsel ürünlerle 2022 yılında eviniz için yenilik yaratabilir. Oturma ve yatma için değerlendirilebilen yataklı koltuk modelleri L tipi veya düz tasarımlı çeşitleriyle dikkat çekicidir. Portatif balkon mobilyaları, vazo çeşitleri ve tablolar birçok tasarım beklentisini karşılayabilir. Antrasit, açık gri, siyah, kahverengi, bej, siyah, krem mobilya modelleri 2022 için ön plana çıkan seçeneklerdir. Tek kişilik yataklar, çift kişilik yatak modelleri ve gardırop çeşitleri, farklı gereksinimlere uygun tasarımlar sunar.

Dekorasyon Tarzınızı Duvar Kağıtlarıyla Yansıtabilirsiniz

Dekorasyon malzemeleri konusunda duvar kağıtları önem taşır. Geniş yüzeye sahip duvarları, ev içine uygun olarak renklendirmek için duvar kağıdı modellerinden faydalanılabilir. Boya yaptırmayı zahmetli ve maliyetli bulanlar birçok desene sahip kağıtlarla düz kağıtları kıyaslayıp onlarca seçenekten dilediğini ulaşabilir. 2022 dekorasyon trendleri arasında üç boyutlu kağıtlar öne çıkar. 3D duvar kağıdı modelleri gerçeğe yakın taş duvar, kabartma, yağmur damlası, küp desenleriyle dikkat çeker. Duvar kağıdı kullanırken boya yaptırma serbestliğine sahip olmak isteyenler, boyanabilir duvar kağıdı modellerini beğenebilir. Koçtaş’ın dekoratif ürün seçenekleri arasında evinize uygun duvar aksesuarları, aydınlatmalar, mobilyalar, genç odası eşyaları, bahçe ve balkon ürünleri vardır. İhtiyaçlarınıza uygun dekorasyon ürünleri arasından beğendiklerinizi Koçtaş güvencesiyle online olarak https://www.koctas.com.tr/ sitesinden satın alabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir