2022 Yılında En Çok Satan Genç Odası Takımları

Genç Odası Takımı

Mobilyalar farklı kullanım alanlarına ve kullanım amaçlarına göre tasarlanıp imal edilmekte ve her yılın en çok tercih edilen eşyaları arasında yer almaktadırlar. Farklı mobilya grupları arasında özellikle genç odası takımı çeşitleri büyük ilgi görmekte, çocukluktan gençliğe geçiş dönemlerinde genç erkeklerin ya da genç kızların odaları bu takımlarla döşenmektedir.
Genç odası takımı çeşitleriyle genç odaları çok daha işlevsel hale gelmekte, onların ihtiyaçlarını karşılayacak, ruh hallerini, duygu dünyalarını yansıtacak parçalarla odalar donatılmaktadır. Farklı tarzlara ve konseptlere sahip onlarca farklı genç odası takımı arasından herkesin zevkine hitap eden seçenekler mutlaka bulunmaktadır. Mobilyanın her alanında odluğu gibi genç odası takımlarında da 2022 yılında gözler yine İnegöl’e çevrilmiştir. İnegöl uzun yıllardır her grup mobilyanın merkezi olduğu gibi bu yıl da özellikle genç odalarıyla öne çıkmakta, genç odası modası buradan şekillenmektedir.
İnegöl genç odası takımı modelleri birbirinden farklı konseptlerde hazırlanmaktadır. Hem tasarım olarak hem de yaş aralıkları olarak farklı özellikleri bünyesinde barındırmaktadır. Böylece genç erkek ve genç kızlara uygun modeller, canlı ve parlak renklere sahip modeller, mat ve dingin renklerin ön planda olduğu renkler, grafiti baskılı modeller, oyun çağına, okul çağına uygun modeller oluşmaktadır.
İnegöl genç odası takımı modelleri birbirinden farklı ölçülere ve renklere sahip çok sayıda parçadan oluşmaktadır. Tam takım bir genç odası takımı içinde baza, dolap, komidin, çalışma masası, kitaplık, konsol gibi parçalar bulunmaktadır. Her parça farklı ölçülerde, tasarımlarda ve motiflerde olabilmektedir.

Genç Odası Takımı
Genç Odası Takımı

İçindekiler

Genç Odası Modelleri

İnegöl genç odası takımı modellerine ulaşmanın en kolay yolu dijital mağazadan geçmektedir. İnegöl Store ilçede yarım asra yakın süredir sektörün kalbinde bulunan, fiziki mağazalarından sonra 2015’ten bu yana dijital mağazasıyla hizmetlerine devam eden bir ekibe sahiptir. Uzman ekip İnegöl’den ülkemizin her yerine ve dünyanın pek çok ülkesine genç odası takımları göndermekte, her yıla damga vuran modellerle bütün ihtiyaçları karşılamayı başarmaktadır.
Mağazanın genç odası takımı modelleri birçok avantajı bir arada sunmaktadır. Her şeyden önce kaliteye büyük önem veriyorlar ve bütün takımlarında en kaliteli malzemeler kullanıyorlar. Çocuklarımızın sağlığını riske atacak hiçbir materyale ürünlerinde yer vermiyorlar. Kaliteli malzeme ve üstün işçilik ile birlikte uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz ürünler sizlerle buluşuyor.
Kalite dışında şıklıktan da taviz verilmeyen modellerin her parçası işlevselliğiyle de öne çıkıyor ve odalarınızı en kullanışlı hale getiriyor. Mağazanın 2022 yılında en çok satan takımları arasındaysa şunlar bulunuyor:
• Polo Genç Odası Takımı,
• Lego Genç Odası Takımı,
• Noble Genç Odası Takımı,
• Rüya Genç Odası Takımı,
• Blanco Genç Odası Takımı,
• Cpuntry Genç Odası Takımı,
• Florya Genç Odası Takımı,
• Korsan Genç Odası Takımı,
• Vizyon Genç Odası Takımı,
• Çizgi Genç Odası Takımı,
• Stil Genç Odası Takımı,
• Trend Genç Odası Takımı.

Fiyatları

İnegöl Store genç odası takımı modelleri fiyatları ile de fark yaratıyor. https://inegolstore.com/genc-odasi adresinden inceleyebileceğiniz ve satın alabileceğiniz modellerin fiyatları 10 bin ila 16 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Kolay ödeme seçenekleri ve ücretsiz nakliye hizmetleriyle adreslerinize ulaştırılıyor.

Bunları da beğenebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir