Note Ultra Rich Color 06 Mocha Göz Kalemi

Merhaba, bloğuma hoş geldiniz 🙂

Bugün sizlere çok severek kullandığım ve bittikçe aldığım göz kaleminden bahsedeceğim. Göz kalemlerinde renk seçimim genellikle kahve tonlarında oluyor. Siyah göz kalemlerinden ziyade keskin bir görüntü elde etmek istemediğim günler kahvelik içeren kalemler tercihim… Keskin göz makyajlarında ise eyeliner işimi görüyor. 🙂 Bugün size hem eyeliner hem de göz kalemi şeklinde kullandığım note ultra rich color 06 mocha göz kalemini yorumlayacağım. 

Rengi adından da anlaşılacağı üzere sütlü kahve dediğimiz daha açık bir tonda… Dudak makyajımda daha koyu ruj tercih edeceksem gözlerimi keskinleştirmekten kaçınıyorum (günlük makyajlarda). Bu yüzden kirpik diplerimin boş kalmasından hoşlanmıyorum. O yüzden kahve bir kalem ile üst kirpik diplerimi dolduruyorum. Bunun içinse genel tercihim note ultra rich color mocha kaleminden yana oluyor.

Pigmenti gayet iyi ve bastırarak uyguladığınızda yoğunluğu artıyor. Alt kirpik diplerime uyguluyorum, akma, silinme gibi problemlerle karşılaşmadım. Normalde hassas bir göz çevresine sahibim ve göz kalemleri ile çok anlaştığım söylenemez. Ama bu kalem benim için özel üretim sanki, akma alerji yapmadı 😀 Kalemtraş ile kolaylıkla açıyorum, kırılma gibi sorunla karşılaşmadım. İnce uçlu olduğundan dolayı far olarak kullanmıyorum, çok uğraştıcı geliyor.

Note ürünlerinden genel olarak memnunum. Note Ultra rich color göz kalemi fiyatları 5 TL civarında, gratislerde bulabilirsiniz.  Note Eyeshadow Pencil 03 Salmon Far Yorumlarım ı okumak isterseniz koyu yazıya tık tık!

                Sizler note ürünlerini seviyor musunuz? Favori göz kalemleriniz neler? Benimle yorum olarak paylaşırsanız çok mutlu olurum. Bloğumu beğendiyseniz abone olabilir; instagram, facebook, Google plus ve pinterest üzerinden takip ederek yeni yazılarımdan haberdar olabilirsiniz. Hoşçakallııın:)

Bunları da beğenebilirsiniz

8 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir