2015 Kış Şal Eldiven Alışverişi

Herkese merhablar 🙂
Ankara’nın soğuk, iç titreten havası ile detaylarla iç ısıtmaya çalışmak bende çok işe yarıyor. Kendinizi rahat ve sıcak hissettiğinizde başaramayacağınız iş yoktur bana göre. Çünkü moda kendi “modu”nuza uygun olarak giyinmektir. Bir akım değil benim için.
Gelelim alışverişe:)
CAM00826
Siyah, toprak tonlarındaki soğuk renklere bu sene takmış durumdayım. Her şey sade olsun ve moduma uygun olsun istiyorum. Siyah bir şalı uzun süredir istiyordum ve bulduğumda hemen kapıverdim. Kumaşı yumuşacık battaniye gibi diyebilirim. Okulda 12 saat kaldığım günlerde özellikle benimle birlikte olacak can kurtaran bir parça bir de siyah olunca her şeyle uyumlu oluyor. 🙂 Eldivenim de kabanıma ve seçtiğim şapkalara uyumlu olması ve bu ara siyaha taktığım için de tercihim siyahtan yana oldu. Beyaz çizgili detayları da çok hoşuma gitti. Kızılaydan bir butikten aldım.
CAM00814
Gelelim vurulduğum bir şala … İlk gördüğümde aşık oldum diyebilirim. Kare detaylarını ve renklerini çok sevdim. Böyle kareli renkli bir şal arıyordum. Kıyafetlerime hareket katması ve sıcacık tutması açısından hemen alıverdim. Kumaşı battaniye gibi kalın fakat rahatsız edici derecede değil.
CAM00820
Bu şalın en sevdiğim kısımlardan biri de diğer tarafının farklı bir modelde ve en sevdiğim renkte olması. İki farklı şekilde kullanılabiliyor. Bence olumlu bir taraflarından çünkü aldığınız şeyi yeteri kadar kullanamıyorsanız alışverişinizde bazı noktalara dikkat etmek gerekiyor. Diğer tarafındaki renkler ise görseldeki gibi..
CAM00821
Bence gayet kullanışlı ve soğuk günlerin kurtarıcısı olan bir şal.. Defacto’dan aldım, fiyatı 25tl. Böyle bir şal arıyorsanız kesinlikle bakmanızı öneririm.
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim, yeni yazılarda görüşmek üzere…. 🙂

Bunları da beğenebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir