2015 Kış Şapka Alışverişim

Herkese soğuk bir Ankara havasından merhabalar 🙂
Kışın yavaş yavaş kendisini hissettirmesi ile mağazalarda sezon açılışları çoktan başladı. Ben biraz mağaza gezmeleri için geç kalsam da vizelerden dolayı sonrasında âdeta kendimi kaybettim diyebilirim. Pazar sınavından sonra kendimi avm’lere vurdum ve ne zamandır istediğim parçaları da bulmuş olmanın keyfiyle stresimi attım.
Aldıklarımı parçalar halinde paylaşmayı düşünüyorum. Çünkü yazıları fazla uzatıp sizi sıkmak istemiyorum kategorize edip toplu halde olsun istiyorum. Umarım seversiniz.
Şapkaların yeri ben de çok ayrıdır. Kışı sevimli yapan şapkalar, battaniye gibi sıcacık şallardır benim için. İlk iki şapkayı kızılaydan bir butikten aldım ki her yerde varlar rahatlıkla bulabilirsiniz.
CAM00773
Uzun zamandır kullandığım şapkalar pembeler, kırmızılar, beyazlardan oluşmaktaydı. Uzunca bir süredir siyahtan uzak kalmaya çalıştım fakat bu sene ben de bir siyah aşkı aldı gitti . Özellikle sol kısımdaki şapkaya aşık oldum diyebilirim . Ponpon kısmı o kadar sevimli ki almamak olmazdı. Sağ kısımdaki tüllü şapkayı da çok beğenerek aldım. Son zamanlarda sade kombinler yaptığım için rengini özellikle seçtim ayrıca kırmızı rujla çok yakıştırdım iki şapkayı… :))
CAM00800
CAM00801
Gelelim uzun zamandır istediğim bir şapkaya… Acaba alsam mı gerçekten takar mıyım diye düşünmedim değil 🙂 Fakat o kadar yakıştırdım ki kendime dayanamadım kapıverdim. Defacto’dan aldım, iki renk seçeneği kalmıştı biri benim seçtiğim koyu hardal rengi diğeri ise asker yeşili idi… Her şeyle kombinlemesi kolay olduğu için klasik hardal rengi benimle geldi. Ayrıca kemer detayını da çok sevdim. Buse terim for defoacto koleksiyonundan ve fiyatı 30 tl. Ben bu koleksiyonu oldukça beğendim göz atmadıysanız bir bakın derim. Böyle bir şapka arıyorsanız bakmanızı tavsiye ederim.
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim, yeni yazılarda görüşmek üzere 🙂

Bunları da beğenebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir