Luis Bien Black Peel-Off Mask İncelemesi

Merhaba, bloğuma hoş geldiniz 🙂

Yaklaşık bir ay önce Luis Bien’in denemem için gönderdiği siyah maskeyi yorumlamanın vakti geldi. Kullandığım dönem vize haftama denk geldi ve yüzüme lazer epilasyon yaptırdığımdan hassas olan cildim daha çok gerilip hassaslaştı. Bu dönemde de kullanmaya devam ettim. Luis Bien adından yabancı bir marka gibi gelse de kaliteli bir Türk Firması… Lafı uzatmadan Luis Bien Black peel off mask yorumlarıma geçeyim.

İçindekiler

Peel Off Mask Nedir? / Siyah Noktaları Temizlemenin Püf Noktaları

Peel off maske nedir biraz onu açmak istiyorum aslında… Peel off mask yani “soyulabilir maskeler” ciltteki ölü deriyi arındırıp, gözenekleri ve siyah noktaları temizlemeyi vaat eder. Kendi gözlemlerimle söyleyeyim siyah noktaları temizlemek bir kullanımda mümkün değil. Örneğin sabah temizlediğiniz siyah noktalar ertesi gün dolabilir. Burada sabrederek düzenli bir cilt temizliği özellikle ölü deri arındırma işlemi yapmak gerekir. Çünkü siyah nokta oluşumu gözeneklerin biriktirdiği zararlı maddelerden meydana gelir. (Ölü deri bikimi vs. gibi)

Luis Bien Black Mask Yorumlarım

Luis Bien Black Mask Vaatleri:İçerisinde Niacinamide ve salisilik asit ile zenginleştirilmiş içeriği ile cildi arındırır, derinlemesine temizlik sağlayarak siyah nokta oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Cildin nem dengesini korurken lavanta ve gül ekstrakları ile cilde bakım yapar, canlılık sağlar.

Luis Bien Black Mask Kullanımı: Göz ve dudak çevresi hariç cilde ince bir tabaka halinde sürüp 15 dakika beklenilmesi yazıyor üzerinde… Benim yanaklarım aşırı hassas ve kuru olduğundan yanak bölgeme uygulamadım. Gözeneklerimin olduğu bölgelere, burun, çene ve alnıma ince bir şekilde sürüp 10-15 dakika beklettim. Sonrasında kenarlarından soydum ve cildimde kalan maskeleri ılık su ile durulayıp nemlendiricimi sürdüm.

  • Maskeyi ben genellikle duştan çıktıktan sonra uyguluyorum. Gözeneklerim açılmış olduğundan daha çok etki ediyor kullandığım maskeler..
  • Maskenin yapısı çok akışkan sıvı değil çok katı da değil. Orta yoğunlukta olduğundan uygularken bir sorun yaşamıyorum hatta kolaylıkla sürüyorum.
  • Çok hafif ve güzel bir kokusu var, yoğun olmadığı için rahatsız etmedi.
  • Gözeneklerimi temizlediğini gözlemledim.
  • Düzenli kullanımda siyah nokta oluşumunu azalttı.
  • Bir de fark ettiğim şey burnumun ucunda çıkan sinir bozucu bir sivilcem vardı bu maskeyi uygulayınca ilk olarak kırmızılığı gitti ve ertesi gün geçmişti. Sanıyorum içerisindeki salisik asitten dolayı ama bundan önce kullandığım sivilce jelleri bana mısın dememişti 😀
  • Bıyık ve çene bölgemde iki hafta önce lazer epilasyon yapıldı ve o günden beri daha çok nemlendirme ihtiyacı hissediyorum. Her şeye rağmen maskeyi kullandım ve herhangi bir alerji, yanma vs gibi sorun yaratmadı.
  • İlk kullandığımda tüm yüzüme uygulamıştım ve yüzümdeki tüyleri çekip acı hissi vermemişti.

Adından da anlaşılacağı üzere siyah bir maske ve tüplü bir ambalaja sahip… İstediğim kadar ürünü alıp kullanabiliyorum.

Cildime uygulama şeklim

Cildimden maskeyi çıkarırken

Luis Bien Black Mask İçindekiler / Nerelerde Satılıyor?

Luis Bien Black Mask içindekiler kısmını merak eden okuyucularım aşağıdaki fotoğrafta detaylarını inceleyebilirsiniz.

Luis Bien manyetik maskesini de merak ediyorum ve kısa sürede deneyimlemeyi planlıyorum. Luis Bien ürünlerini Luis Bien sitesinden, Gratis, Rossman, EVKUR, Kipa, Migros‘larda bulabilirsiniz. Bu güzel maske ile tanıştırdıkları için Luis Bien ailesine teşekkür ederim.

Sizin memnun kaldığınız siyah maskeler var mı? Luis Bien markasını kullandınız mı? Benimle yorum olarak paylaşın lütfen! 🙂

Bloğumu beğendiyseniz Instagram, Facebook ve Google Plus hesaplarımı takip ederek yeni yazılarımdan haberdar olabilirsiniz. Hoşçakalın 🙂

Bunları da beğenebilirsiniz

5 yorum

  1. ben kullandım 5 para etmez. marketlerde 9.90 TL’ye daha iyisi satılıyor. eğer samimiyseniz bu olumsuz yorumları da yayınlarsınız.

    1. Emin olun samimi olmasam olumsuz hiçbir yorumu yayınlamam. Herkesin cildi, üründen beklentisi farklı; sizin memnun kalmamanıza üzüldüm. Sevgiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir