Denebunu Ekim Kutusu 2022

Denebunu Ekim Kutusu 2022

Merhaba dostlarııım, bloğuma hoş geldiniiz 🙂

Bugün sizlere Denebunu ekim ayı 2022 kutusu içeriğinden bahsedeceğim. İş ve ders yoğunluğumdan dolayı yazıların zamanı biraz gecikse de aslında denediğim, hayatımda olup biten olaylardan sizi de haberdar etmek istiyorum. Bu nedenle bir sürü fotoğraf notlar alıyorum ki unutmadan sizlerle paylaşabileyim diye 🙂 Neyse lafı uzatmadan Denebunu kutusu nasıl alınır, denebunu kutularına ücret ödeniyor mu gibi konularına ayrıntılı olarak Denebunu Kutusu Nasıl Alınır? yazımda bahsetmiştim. Dilerseniz Denebunu ekim ayı kutusundan neler çıktı, yorumlarım neler oldu detaylı olarak bakalım; keyifli okumalar dilerim.

Denebunu Ekim Kutusu 2022
Denebunu Ekim Kutusu 2022
Nescafe 3'ü 1 Arada Orijinal ve Extra | Nescafe 2'si 1 Arada Kahve Yorumlar
Nescafe 3’ü 1 Arada Orijinal ve Extra | Nescafe 2’si 1 Arada Kahve Yorumlar

İçindekiler

Nescafe 3’ü 1 Arada Orijinal ve Extra | Nescafe 2’si 1 Arada Kahve Yorumlar

Nescafe’nin yeni kahveleri olarak tanıtıldı ancak ben diğerlerinden ekstra bir fark görmedim açıkçası… Günlük hayatımda kahve tüketmeyi çok seven biriyim. Özellikle çalışırken sıcacık, şekersiz, sütlü, yumuşak içimli kahveler favorimdir. Aynı zamanda günün ilk saatleri ya da gün arasında çalışma molalarında keyifle bir şeyler izlerken sevdiğim kahveleri yaparım. Hatta bu yazıyı da sıcacık kahvemi yudumlarken yazıyorum sizlere, o derece severim 🙂 Şekerli olanlar daha yoğun ve ağır geldi bana açıkçası; ancak ikisi bir arada benim için ideal, günlük tüketirken içebileceğim bir kahve alternatifi…

Elidor Collagen Blends Şampuan
Elidor Collagen Blends Şampuan

Elidor Collagen Blends Şampuan

Saçlarımı uzun süredir şampuan ile yıkamıyorum. Sadece sabun kullanıyorum duşta ve sonrasında nemlendiriyorum. Onun haricinde ekstra hiçbir ürün kullanmıyorum. Böylece saç derim, saçımın yapısı ciddi anlamda toparlandığını düşünüyorum. Öncesinde hem saç dökülmesi hem de saç derimde ciddi problemler yaşamıştım. Ancak şu an çok şükür hepsi geride kaldı. Onun öncesinde de kullanıp tek memnun kaldığım sampuan markası Elidor’du. O nedenle tek kullanımlık olan Collagen blends şampuanı denemek istedim. İnanılmaz güzel kokuyor ve tek kullanımsa saçlarımı ciddi anlamda yumuşacık yaptı. Tekrar saçlarımın yapısını bozmak istemediğim için büyük boyunu almadım açıkçası…

Misbahçe Keşif Kiti
Misbahçe Keşif Kiti

Misbahçe Keşif Kiti

Misbahçe uzun süredir radarımda olan bir marka idi. Bu nedenle Denebunu kutusu içerisinde gördüğüme en çok sevindiğim ürünlerden oldu. İstisnasız her ürünü ciddi anlamda beğendim ve cildimde hiçbir reaksiyon oluşmadı. Ürünler genellikle bir hafta kullanacak kadar vardı. Düzenli şekilde kullandım ve kısa sürede cildim hem neme doydu hem de daha parlak olduğunu gözlemledim. Misbahçe keşif kiti içerisinde neler var?

Misbahçe Ürünleri
Misbahçe Ürünleri
  • Gül suyu
  • Nemlendirici Aydınlatıcı Göz Çevresi Serumu
  • Aydınlatıcı Leke Karşıtı Konsantre (ekstra sevdiğimi belirtmeliyim.)
  • Arındırıcı Gözenek Karşıtı Konsantre
  • Kuşburnu Çekirdeği Yağı
Vernel Max Taze Gül Kullananlar
Vernel Max Taze Gül Kullananlar
Vernel Max Taze Gül Yorumlar
Vernel Max Taze Gül Yorumlar

Vernel Max Taze Gül

Çamaşırlarda çiçek kokusunu çok seviyorum. Bir de kalıcılığı varsa miiiisss 🙂 Vernel max taze gül tek kullanımlık üründü ve çamaşırların yapısında değişim olmadı. Hafif çiçek kokusu hakimdi. Genel olarak beğendim ancak benim favorim Yumoş yoğun konsantre hanımeli yumuşatıcı olduğu için tekrar almayacağım.

Sensodyne Nourish Diş Macunu
Sensodyne Nourish Diş Macunu

Sensodyne Nourish Diş Macunu

En sevdiğim ve uzun süredir değiştirmeden tek kullandığım diş macunu Colgate Misvak’tır. Hatta incelemesini bloğumda Colgate Misvak Özlü Diş Macunu yazımda bulabilirsiniz. Başlangıçta o kadar önyargılıydım ki hayatta sevemem dedim. Ancak gerek tadı, gerekse dişleri beyazlatması, iyi bir şekilde dişleri temizlemesi nedeniyle çok sevmiştim. Sonra bir hafta sonra dişlerimi fırçalardan diş eti ve dişin tam birleştiği noktada ağlatacak derecede acı hissettim. Sanki dişlerimin yapısında farklı bir tabaka çıktığını duyumsuyordum. Bu nedenle kullanıma devam edemedim.

Denebunu Kutusu Kargo Ücreti Alıyor mu?
Denebunu Kutusu Kargo Ücreti Alıyor mu?

Benim Denebunu kutusu deneyimim bu şekildeydi. Bu arada Denebunu kutusu için giçbir ücret, kargo ücreti ödenmiyor. Firma tarafından ürünler ücretsiz gönderiliyor, sizden tek beklentileri belirlenen tarihler içerisinde ürün yorumlarını girmek… Ekstra hiçbir talepte bulunulmuyor.

Bloğumu beğendiyseniz yeni yazılarımdan haberdar olmak için Instagram, Facebook  hesaplarımı takip edebilirsiniz. Hoşçaaakaalııın:)

Bunları da beğenebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir